Nyårsafton!

Idag är det ju som bekant smällarnas dag. Min lilla Stina tar det ganska lugnt fast grannen smäller väldigt nära. Charles-Ingvar däremot vägrar bestämt att gå ut å håller sig många timmar.

Mina gamla bortgångna cavalierer var skotträdda nästan allihop, utom Kajsa som på riktigt gamla dar blev döv. Tur för henne, men tråkigt eftersom det blev så efter en komplicerad öronoperation.
 Det började med en vanlig öroninflammation, som snabbt utvecklades till en stor mjukdelstumör. Veterinären i Uddevalla sa att det inte var lönt att operera och jag var hysterisk! Ringde Blå Stjärnan i Göteborg och fick tag på dåvarande klinikchefen Sune Jerre. Denne fantastiskt duktige man, opererade min älskade vovve då hon var 8 år fyllda å hon blev drygt 12! Tänk om jag inte ringt till Blå Stjärnan!
Kajsa vistades på djursjukhuset i 10 dagar å blev mycket väl omhändertagen. Snacka om att visa respekt å empati för både djur å djurägare.

Ska kolla om det går an att gå ut en sväng före 12-slaget. Risken finns ju att nån galning smäller alldeles nära å det känns onödigt.

Ha ett Gott Nytt År!