I träda...

Jag är trött, jättetrött. Det borde vara tvärtom...pigg som en mört då det är vår och man förutsätts att njuta. Inte jag. Jo, när jag jobbar i trädgården och har mina fyrbenta runt mig, då gillar jag läget liksom. Det har varit en del i vinter, inget att sticka under stol med. Till råga på detta har min käre pappa fått en åkomma på sina ögon, gula fläcken som det ju kallas, och han behöver hjälp eftersom hans närseende håller på att förstöras. Min duktiga, energiska och skrivande pappa. Han är på sitt 87e år! Han har ett blodtryck som en ungdom och jag har f.ö. bett att få köpa lite av honom av den varan då jag själv har en gamlings tryck. Han cyklar och håller sig igång men sörjer djupt sin förlorade närsyn. Depressionen har varit skrämmande nära honom och vårdcentralen hjälper honom efter allra bästa förmåga.

Inom hunderiet ligger jag grymt lågt. Har inte gnistan just nu och det ligger mycket planer på is. Inga utställningar i sikte eftersom jag helt enkelt inte känner för detta nu. Jag har fem underbara hundar. Mina Lazycroftsyskon förgyller min tillvaro genom sina härliga upptåg och gangsterfasoner. Lilla Maja ska helst äta sin mat uppe i mitt ansikte. Hon har matkulorna i munnen samtidigt som hon ska pussas alldeles hejdlöst. Hennes bror, Biggles, Biggan, Bananen, är väl något lugnare. Han kan äta sin mat i golvläge, men vill ändå gärna krypa upp i knät på mig då jag oftast intar sittpågolvetläge när det ska grejas och gosas.
Mina andra gryn går härhemma och bara myser. Röran på byggarbetsplatsen tar dom med ro. Köket lär bli klart i vår men fy vilket "söppel"(dalsländska).

Jag fick ett mail för rätt längesedan. Det innehöll en del skräp (inget spam) och jag vill bara säga detta: Den som skrev detta, sänker mig inte. Det ska mycket till innan fröken Wikström hamnar under vattenytan. Det skrevs samtidigt att jag inget bör säga om detta mail för då minsann blir det surt. Så gott folk, det gäller att inte låta sig skitas ner.

Passa på att njuta av solen..ikväll ser jag på Criminal Minds, torsdagsnöjet!