T.P.L. och snö...

Det snöar och jag blir så lycklig över det! Rena, fina hundar och förhoppningsvis frost ikväll så snön blir kvar ett tag.
Jag älskar snö och kyla...mitt ena jag gillar detta...ingen svett och ingen irritation...men mitt andra jag, min ledbrutna kropp hatar kylan tyvärr. Hur kan det bli så fel? Min husläkare sa för längesen'...- Du har mjukdelsreumatism...ont i leder och annat. Det fattade ju inte jag då, att detta förmodligen hela tiden har varit fibromyalgi...TPL..."Tomtar På Loftet", som det så elakt kallades förr. Jag vill inte tro att jag har detta...så plågsamt i perioder och nästan bortblåst den varma, vidriga årstiden. Känns dubbelt detta...tur att jag har alla underbara vovvar kring mig när det är jobbigt.
Nästa vecka ska jag iväg och ta reumaprover. Hoppas att det går att få någon ordning på detta. Under tiden får jag jobba det jag orkar och ta hand om hus och hem efter bästa förmåga.

Någon sa att fönstren ska vara rena till jul. Vem bestämde det då? Blir det ingen jul annars? Om det blir frostfritt så kanske jag tar ett tag, men annars så vete fasen.

Ida vägde sig på veterinärstationen i eftermiddags. Erik skulle hämtas  där och då passade jag på att slänga upp'na på vågen. Hör och häpna...min lilla knart väger idag 5,6 kilo! Tack vare Nordic färskfoder så lyckades hon bli hund hon också. Ibland slinker det t.o.m. ner lite torrfoder. Undrens tid var alltså inte förbi!

Det snöar ute nu...hoppas att det fortsätter så...