Kallt och frost...

Kylan har kopplat greppet om västkusten...jag älskar detta och "trökar" med barfotastuket ett tag till. Hundarna är lyriska och kör järnet i agilitytunneln så fort dom kommer ut i trädgården. Min oas mitt i stan' har jag skrivit om tidigare...jag gör det igen för det är så skönt att kunna släppa ut sina djur lösa och lediga flera gånger om dagen.
Tror att vintern är i antågande...höstens brittsommar kom alldeles av sig och det var ju lite synd...även om man som jag tycker mycket om kyla, så är det härligt med ett sakta avslut på sommaren/hösten.

Ikväll gick det en propp här hemma...inte konstigt när tvättmaskin, tumlare, spis och diskmaskin var igång samtidigt. Jag tvättar sjukt mycket och inatt pissade en av mina smådamer i sin tygbur...grrr.
Fick ju slänga dynor i maskinen och även duscha av buren...suck! Det hade visst kommit under min säng också...fick skölja dammsugarmunstycket och även slangen till detsamma. Vi bor ju i ett gammalt hus och golven lutar lite som dom själva vill och då kan man emellanåt få sig lite överraskningar. Det gör inget i "den stora konkursen"...vovvarna är så rara och visst blir man sur...mest på sig själv som inte varit uppmärksam tillräckligt.

I morgon måste jag inhandla några par vantar...jag fryser om händerna konstigt nog...dom stackars fötterna däremot har det inte lätt som tvingas vara nakna. Dom ska härdas, det ska dom banne mig!
Nåt' skoj ska man ha och då är ju fötterna ett passande objekt. "Foppatofflor" i snön...ett nytt projekt kanske?? Vem vet?

Frost inatt?? Tror nog det...