Internet

Internet är bra till mycket. Det är jättebra att kunna söka efter information, göra hemsidor, ha en Facebooksida eller flera och som nu att göra ett blogginlägg.
Jag är en aktiv Facebookanvändare, det ska jag villigt erkänna. Hela sommaren har jag lagt ut mängder av bilder på blommor, växter och hundarna förstås. Många gillar det jag lägger ut och dem som inte gillar håller nog tyst hoppas jag.
Det finns så otroligt många sidor att vara aktiv på via Facebook och ibland undrar jag hur "nyttiga" vissa sidor är. Det går ju att läsa om precis ALLT.
Det finns många sidor som rör våran cavalierras, en del riktigt bra och en del mindre bra faktiskt. Det går att läsa om hur folk dissar varandra, hur man försöker ge andra dåligt samvete mm. Jag tycker det är så himmelens trist när det offentligt tillkännages om vissa uppfödare och vissa hundar. Jag kan inte hjälpa att jag reagerar starkt på vissa inlägg och kommentarer. När man säkert vet vad det rör sig om och vem som beskrivs utan namn naturligtvis, då blir jag bestört, ledsen och arg. Det är lite som om man blir attackerad själv. När jag vet att personen i fråga har "rent mjöl i påsen", vilket är solklart, då känns det för bedrövligt. Jag värker ganska länge på mina tankar innan dem omsätts i skrift och tur är väl det. Irritationen har varit på topp någon vecka och idag blev det detta inlägg. Jag hoppas att jag slipper läsa dylik skit i fortsättningen, men det är väl en utopi tyvärr.
 
Ha en fantastisk dag trots regnet!