Manodepressivt väder :-(

Idag skiner solen (se onsdag) och det var skönt att koppla av på uteplatsen medan vovvarna röjde i leran.
Snödropparna är uppe och snart kommer resten. Det kommer säkert en eller flera köldknäppar innan våren är här, men vi är ju på god väg.
Idag lördag, regnar det igen. Trist, men vad gör man? Härhemma har alla vovvar fått sig en rejäl genomgång vad gäller bad, klor, tänder och analsäckar. Hur mycket gojs kan samlas i en liten hundrumpa egentligen? Det samlas väldigt fort på vissa, medan andra aldrig har besvär.
Har passat på att låta veterinären ta hand om tänderna på två av mina vovvar, en av flickorna är kvar att sanera och min valp har ju inte spår ännu. Nu doftar det ros ur deras små munnar, puss på Er!
Papegojan är härlig. En ny grej vid nattningen är hans ena fot. Jag säger natti, natti, pussa tossingen, varpå han sticker ut sin ena fot hårt knuten och jag pussar på den. Då är han nöjd, säger sov gott och så går jag.
Valpplanering...jag sa ju "aldrig". Nu kan det ändå vara på G om en tid. Kantänkas en kull helfärgat om det vill sig väl, så underbart!
Mitt kök börjar bli klart. Jag har en väldigt god hjälp som sågar, snickrar och mycket mer. Tack Kent, det blir ju så fint!!
 
Ha en härlig lördag alla!