Irriterad!!

Jag känner mig lätt irriterad, kan inte riktigt ta på det men jag känner hur det pyr inom mig. Varför detta då? Hmm, det spekuleras, antas, m.m. i våra hundkretsar. Jag känner ett obehag i detta och vill liksom inte vara med. En höna av en fjäder blir det lätt. 
Den och den tycker så. Varför tycker den så då? Det känns som om man inte kan ha åsikter eller ens öppna munnen innan detta blir en ny "story" i någon annans mun. Tvi för detta!
Att inte få tycka utan att det görs något nytt av det är sorgligt. Tänk vad vissa jobbar på att göra om det andra människor har sagt.

Ibland känns det som om att man måste umgås och prata med "rätt" människor för att det inte ska bli fel. Jag tycker intensivt illa om detta då jag umgås med precis vem jag vill. Vill inte hamna i ett "fack", jag vill inte att det ska låta " hon tycker inte om deras hundar, det är bara dom där andras som duger" o.s.v.

Det är med stor ironi och beklagan jag skriver om detta. Jag trodde till syvende och sist att allt gällde våra ÄLSKADE HUNDAR!! Vi har nog inte kommit särskilt långt när det blandas in diverse tråkigheter i hundsporten. Jag köper hund av den/dom jag vill, umgås med den/dom jag vill.

TACK!!