Borås och intyg UA...

I fredags eftermiddag bar det då iväg till Borås. Vanvettigt varmt å som tur var...ordentlig AC i bilen. Fem vovvar och tre vuxna i våran svarta Cheva. GPS-en malde på "omberäkna rutten" femtioelva gånger, men till slut var vi då där...i Borås. Var tvungna att stanna till och handla på Willy's då det inte var gjort innan.

Väl på campingen, så var det till att checka in å betala. Vi fick fixat till det lite i stugan och sedan blev det grillning. Massor av cavalierer fick vara tillsammans i en stoor hage av kompostgaller. Det åts, dracks och tjötades då vi var många cavaliermänniskor som hade stugor på samma område.

Senare skulle Ingela (Guldlockarna's, som vi delade stuga med) å Sofia visa sig i sina nya klänningar...det var ju så att dom hade köpt likadana av en slump...så är det ju i fina kretsar *fniss*.

Det blev samma eländiga hetta även på lördagen och Stina fick en tvåa. Trodde inte på bättre då hon har ett söndertuggat öra. Det som ändå betyder mest för mej är helt klart att hon mår bra, att hon är frisk från sin sjukdom och att hon går ner i sin normalvikt igen.
 Söndagen bjöd på rött band för Stina och reserv i konkurrensen. Såå nöjd jag blev för detta. Undrar just vad resultatet kan bli när öronen är helt kompletta igen?
Och till Ingela säger jag bara ...du är en sanslöst härlig människa och stort grattis till vackra Moas härliga placeringar!!

Så här trött blir man som vovve efter en het, lång dag på utställning.

Spiken kan konsten att profilera sej. Såå trött och sliten efter dagens värme...

Många vovvar att hålla reda på! Vad händer om dom gör en rusning?

Vi som bodde grannar i stugorna hade långbord med mat och dryck även på lördagen då vi även fick celebert besök av Maj-Britt och Kari. Dom hade kvällen till ära tagit en taxi till campingen och vi hade nåt' såpass vansinnigt kul. Jag har inte skrattat så mycket på länge och detta måste göras om inom en inte alltför avlägsen framtid.

Idag måndag har Stina varit hos veterinären och fått sina intyg på hjärta, knän och ögon. Allt var utan anmärkning! Jag är himla nöjd  och glad för detta. Och du Maj-Britt...har jag tackat dig eller...?

Och till Charlotte då...med din vackra veteran...vad jag är glad att jag har dig som vän!

Till alla underbara människor jag träffat i helgen. Tur att ni finns!

Med hopp om svalka då...

Tjing!