Billiga vovvar!

Om jag får välja väder alldeles fritt ur hjärtat så blir det torrt och alldeles lagom varmt. Som det är just nu så skulle jag vilja ha en "Ogillaknapp" att trycka på. Igår kväll var det härlig frost och våra fyrbenta hade så himla skoj när dom sprang som galningar i trädgården. In och ut i agilitytunneln, jagade varann och skällde såklart...dom har ju dålig pejl på klockan och detta. Ett evigt hyssjande på oss mänskliga varelser för att inte grannar ska gå igång. Detta är vedermödan med att bo i tätbebyggt område.

Det har fallit så stora och fina snöflingor här idag. Borta är dom redan och vovvarna är skitiga igen, så synd. Att hoppas på nästa dag är väl inte lönt heller då väderrapporten lovade dimma och tråkigheter. Att klippa rent sina fyrbenta mellan trampdynorna har alltid tilltalat mig. Väldigt gärna för kort runt om också ( fy på mig). Har hört att hår växer ut igen! Det ska nog vara fixat och klart tills någon av dom vackra ska ställas ut i vår/sommar.

Apropå hundar och antal sådana då. Jag begriper mig inte på alla förståsigpåare som alltid har bekymmer med hur många hundar man hyser i sitt hem. Någon klok människa skrev i sin blogg att han/hon/dom, aldrig har mer än tolv (12) hundar i sitt hus. Har man av en händelse fler så är ju det något som folk fullständigt ska strunta i. Vet man med sig att allt sköts efter allra bästa förmåga och att djuren har det bra och kärleksfullt, då tycker jag att man kan ha många fler dessutom!
Cavaliererna trivs i flock, det är vi väl rörande överens om eller? Dom är också väldigt lätta att samla på sig av någon konstig anledning. Kan väl inte tro att det är pga att dom är så söta och trevliga, snarare att man vill ha sand och hundhår i massor i sitt hem. Är det fler än jag som emellanåt har alla sina hundar till salu? Nänä, kunde just tro det. Inte tänker jag så överhuvudtaget när det pissas lite varstans när det är löp, ingen stjäl mat och inga av dom går igång och tjuter när man går upp extra tidigt för att åka iväg på utställning. I falsett låter det när väskor och kläder bäres ut i bilen. DÅ...är dom billiga. Då kostar dom 50 öre styck! (Kom nu ihåg att femtioöringen inte finns längre).

Detta har jag förmodligen inte skrivit. Samma som att man aaaldrig sagt nåt'. Eller att någon annan aaaldrig sagt nåt'.
Idag är ingen till salu.

Ha en fin måndagskväll. Jag ska se på CSI New York!