Inget särskilt...

Som en liten rund "propp" är hon fröken Persson...hon har antagit en form som jag inte trodde var möjlig. Full av barn, tungt att andas, vill helst inte gå och maten åker hiss...inte alls lätt att vara "gravid".
Tiden rinner iväg och snart är vi där...hur många tro? Ska allt gå bra? Kommer hon att föda på natten? Frågorna hopar sig och man kan inte göra ett enda dugg förrän det är dags.
Igår var hon väldigt pigg och promenerade med " pöjkera" , lätt som bara den gick det och span på katter fanns det hela tiden.
I trädgårdslandet är tulpanerna på G...ska bli kul att de hur dom ser ut...minns ju inte alls vad som planterades där. I år sitter det kompostgaller för mina blommor...några små odjur har den stora osmaken att springa rätt i planteringen annars... utan att alls be om ursäkt eller ens kolla vad dom ställt till. Men söta är dom...odjuren alltså.
Hörde att det ska komma värme...bäst att ta tillvara "min" underbara vår...den är så förtvivlat kort och underbar. Ska ta mycket bilder...både på mina tulpaner och mina fina träd. Sedan gäller det att valpsäkra i trädgården...småspringor m.m. får ses över...om ett antal veckor springer det förhoppningsvis småttingar där. Full rulle blir det nog...det ska bli en upplevelse...

Sol i helgen...?