Nalle Puh!

Sov inte speciellt gott i morse då ryggen gjorde sej påmind igen. Hoppas innerligt att det inte e dax för ett ryggskott! Så halkigt som det har varit å så som man spänner sej för att inte göra en Bambi, så e det inte konstigt.
Släppte ut Stina, Bino å Vildan en snabbsväng i trägårn' då det kändes jobbigt att gå med tre när jag inte kunde lita på ryggen.

Åkte en sväng till Torp å handlade lite nyttigheter, mat bl.a. Lite annat oxå som inte var lika nödvändigt *ler*.
Klockan 18.15 satte jag mej framför TVn å råkade få se Disneydags!! Nalle Puh å hans vänner! Jag e barnsligt förtjust i allt som rör Nalle Puh, Nasse, Ior å dom andra. Detta blev en riktig nostalgitripp, då jag nästan inte sett detta TV-program sen' minstingen var liten. Det e nog ungefär 8 år sen' å jag får nog kolla lite varje lördag känns det som.
Jag har massor med gosedjur i Nalle Puh-repertoaren. Å flera olika sorter av varje djur. Min sambo har köpt dom å mina barn köper tavlorna. Jag har ett påslakan oxå, ett alldeles eget! Det föreställer Puh å Heffaklumpen.

Jag e jättebarnslig som alla kan se, men det står jag för. Den dan' jag lägger av med dessa laster då e det definitivt ute med mej!

Melodifestivalen då, jag säjer bara Malena Ernman! Jösses vad hon sjöng å vad jag fick ståpäls! "La voix" kan nog gå hur långt som helst. Det e ju vad jag tycker, många ville nog haft Thorleifs till Globen. Dessa gubbs är ju sanslöst poppis hos dansbandsfansen. Personligen får jag stark allergi som yttrar sej i svår eksem då jag lyssnar till dansbandsmusik.
Det e väl en evig tur att alla får tycka om det dom själva vill.

Bilden ikväll e Stina å Spik som vill ha samma ben. Stina vet vad hon vill, så jag vet hur det slutade.

Ha en härlig söndag!
Hej så länge!