Torsdagsdejt...så kul!

Jag skulle ju vara kreativ ikväll...ojsan då, det blev dåligt med den varan. Jag blev kvar och pratade hund med Helena (Cucciolos kennel) och då försvann tiden liksom. Hon sover i Uddevalla inatt och vi tog en "snabb" dejt som måste bli mycket längre en annan gång, för himmel vilken trivsam människa Du är Helena!

Detta om detta. Tankar snurrar ständigt i mitt röriga huvud. Mina hundar, ja då, dom raraste som finns såklart. Hur gör jag sedan då?? Med allt... vill ha fler, men måste ha tid och annat. Tid tar man sig förmodligen, men allt ska ju fungera praktiskt också. Håller på att DNA-testa mina små nu. Vill veta om dom är bärare eller inte. Håller också på att kolla efter fina hanar till mina flickor framåt.
Jag vet vad jag vill ha, vet vilka linjer som lockar mig och jag ska "skarva" in en specifik i kommande kull som jag hoppas på nästa vår. Ska plocka in något som gått förlorat, det känns viktigt för mig.

Jag ska åka på utställning i september! Den första i år då mina vovvar ska med. Lite kul, men inte nödvändigt. Mest är det faktiskt för att träffa mina goda vänner igen, och såklart för att få ut två av flickorna igen.

Det blev inget långt inlägg, jag stoppar här, jag är seg och ska sova snart.

Ha ett fint veckoslut alla!