Rött och blått...

Att inte ha mycket att skriva om råkar vi väl ut för ibland. Kanhända är det den hemska värmen som får mig att inte orka skriva? Jag som älskar att skriva, vill gärna uppdatera ofta, men det vill sig inte riktigt. Denna sommar har varit ju fantastisk på många sätt och det finns verkligen mycket att berätta. Vi har farit runt på en hel del utställningar, träffat fantastiska människor och knutit många nya fina kontakter. Jag har tagit sjukt mycket bilder som jag delat med mig via Facebook och det har varit ett sant nöje detta...att kunna dela med mig av mina foton till dom som annars kanske aldrig får någon bild på deras fina hund/hundar. Jag har fått så mycket respons på detta och det har varit så roligt att förmedla dessa bilder till så många rara människor.

Idag har vi badat åtta vovvar. Det var härligt för dom i denna hettan som nu är. Undrar just hur folket och djuren i Ransäter mår, det är väl varmt där också kan jag tro. Vi åkte inte dit eftersom dottern jobbar i helgen. Lite skönt att få vara hemma också, det behövs ibland speciellt då jag sover dåligt borta.
Min hund har ju åkt med blått flertalet gånger i sommar. Jag har inte gillat detta...jag blir besviken...får man bli det? Jag bara undrar i största allmänhet. Blått...förr var det en tvåa, jag är väldigt bestämd med detta. Det var lite lustigt i Vänersborg...den domaren gav min hund rött och Ck. Jag var jätteglad såklart, men hon var lite rolig mot flera som fick blått...hon sa: Men du ska inte tro att detta motsvarar en tvåa! Det gör det inte!
Då frågar ju jag mig...vad motsvarar blått kort?? Hunden går ju för fasen inte vidare, det gjorde den heller inte då den fick en tvåa. Visst motsvarar ett blått kort dåtidens tvåa?? Rätta mig om jag har fel!
Jag köper alltså inte domarens resonemang alls...fattar liksom inte hur hon tänkte. För visst är det skillnad på kortens färg...rött är väldigt rött...blått är jätteblått!!

Idag gör vi det enkelt för oss...vi hämtar oss varsin pizza...kanske slinker det ner e' lita pilsner också!

Ha det gött i hettan!