Semester

Om en månad sticker jag iväg till Mallis, min älskade ö som jag besökte så ofta förr. Mycket är såklart förändrat, det har vänner berättat. Stället är utbyggt på många vis och den fina strandpromenaden i Palma Nova sträcker sig hur långt som helst. Alltså är det bara att beväpna sig med kameran, lite lagom med Cuarenta y Tres och knata iväg på upptåg. OM jag ska fota! Förr var det helt otroligt att ha med sig ett par 36-rullar till den gamla systemkameran. Nu har jag minneskort på cirka 5000 bilder så ett par sådana borde kanske räcka.
Jag tänker ladda mina batterier, dom i mig själv alltså. Behöver mycket energi och ork inför hösten och vintern. Jag hoppas att kanske kunna para två av mina tikar, det ska bli så kul och spännande. Det blir en brokig kull och förhoppningsvis en helfärgad, men den kan även innehålla alla fyra färgkombinationerna.
Jag är så svag för black and tan. Vet inte varför och det är ju löjligt att uttrycka sig som jag gör eftersom svartingarna är helt underbara. Därför vill jag prova. Det kan ju bli "missfärgade", alltså vitt på helfärgat...det återstår att se. Ibland måste man ta chansen när den finns.
Helgens väder har ju varit helt underbart. Vovvarna har varit med i trädgården och jag har rensat, plockat lite smultron och annat. Hoppas att vädret fortsätter såhär ett bra tag, men det är väl inte möjligt, regnet kommer säkert snart igen.
Denna bild på min allra bästa väninna har varit med förr. Skillnaden är att denna gång jag åker iväg, så finns hon inte längre. Vi reste tillsammans många gånger, upplevelsefaktorn var skyhög. Hon borde varit med, ska tänka på henne varje dag som jag alltid gör. Det känns fel att hon inte får vara med, fast hon kanske sitter på ett moln och dinglar med benen...och kollar ner på mig.
 
/Kram