Dofter...

Vad kallas detta tro...bloggtorka eller? Har inte funnits något vettigt att skriva om på ett tag så jag har lagt det åt sidan för andra nyttigheter.
Lina var ju hos oss i helgen så det bar iväg till Götet i söndags då vi skulle gått på Bok-och Biblioteksmässan. Det blev ingen mässa för tiden rann iväg för oss och tjejerna ville shoppa lite i stället. Visst, det är kul i Göteborg...på en söndag får man ju plats också...ingen särskild trängsel då.
Det fick bli en ny parfym från Clean...såå underbara dofter det finns i detta märke..."Warm cotton"...rent, fräscht och nyduschat luktar den.


Jag och hösten då...i morse +1 grad...jag fick faktiskt på mig ett par sockar när jag promenerade hunden, men några timmar senare åkte dom av...på med "Foppatofflorna" och trotsade kylan gjorde jag i vanlig ordning...jag är inte klok. Jösses så härligt att känna kylan sila sig in i "laddorna"...friskt och gott!

På tal om Anna Anka då...i går var jag bara tvungen att kolla in dessa tre blonderade "saker" som uppenbarade sig i rutan. Är dom "pompom", som vi brukar säga, eller vill dom bara ha uppmärksamhet? Behöver dom uppmärksamhet? Hon, i detta fallet då Anna A.  är ju stenrik och har "köpetänder" som min bästa väninna brukade säga om porslinsfasader. Jag tycker inte att hon verkar speciellt kärleksfull mot sina små barn heller. Stackars arma små...Anna A. vill att dom ska få känna på hur det är att kunna tjäna egna pengar. Här i Sverige kallas det barnarbete eller hur? Ärligt talat...vem orkar bry sig i Anna A.? Underhållning är det i alla fall även om kräkfaktorn hänger i luften.

Igår tände jag ett doftljus...det allra första för säsongen..."Clean Cotton"...ja, jag älskar rena dofter...ohjälpligt.
Tänk när man hade "pippi" på parfymer på 80-talet...taxfree för oss som reste en del...Yves Saint Laurent's "Opium" och "Rive Gauche", Estee' Lauder's många dofter, speciellt då "Private Collection" och "White Linen" som jag aldrig skulle köpa idag.
Favoriten framför alla andra är trots allt då "Cashmere Mist" från Donna Karan...ljuvlig som få...jag älskar denna doft...denna flärd...som förgyller tillvaron.
Nybadad hund luktar också gött...ibland blir det Barnängens schampo eller allra helst gammaldags hederligt Dogevit...den godaste doft som finns på hund.

Solen skiner i Uddevalla...det är kallt och såå skönt...