Våren kom äntligen!

Våren anlände då äntligen! Varmt och skönt, min japan står i blom och gräsmattan börjar ta form igen.
Mina hundar är lyckliga och springer som galningar när många tillfälle om dagen ges.
Jag har inte skrivit regelbundet på väldigt länge, dels har jag haft jobbig värk, vilket många vet, och sedan har det varit så otroligt många "måsten" på agendan. Egentligen borde jag inte sitta här och skriva nu, men jag "tar" mig tiden...stjäl den från alla andra måsten.
Jag har skaffat mig ett gäng "nygamla" väninnor på medelungdomens vår. Detta är väldigt trivsamt. Vi fikar, träffas och byter tankar och tipsar varandra om "viktigheter". Ett "avbräck" i hunderiet, som står så högt på min lista. Mina avelsplaner är spännande om än skrämmande. Det kittlar i hjärnan och jag tänker så det ryker.
Att prata om sina avelsplaner är inte alltid av godo...det blir ofta väldigt fel och då kan man ju hamna med "skägget i brevlådan" över något man INTE sagt. Jag väljer därför hädanefter att vara väldigt tyst och inte prata med någon förutom hanhundsägaren (kan ju vara mig själv då) eftersom jag äger en riktigt fin pojke som blir två år i höst. Jag vill ju också så förtvivlat gärna ha mig en black&tan tik/hane, så detta jobbar jag också på!
Det finns förresten en jättefin rubyhane i bekantskapskretsen som är intressant. Honom ska jag kolla in ordentligt! Oj, så mycket tankar det blev helt plötsligt!
Denna bilden är en stor favorit, kanske en av mina bästa någonsin. Dessa två kullsyskon från Lazycroft's kennel är lätta att få med på bild, galna upptåg hela tiden.
 
/Ha en fortsatt härlig dag!