Förhoppningsvis tillbaka...

Ett stackars litet inlägg. Ett försök att komma tillbaka till normala gängor igen. Inte det allra lättaste men väl värt ett försök.
Hösten och halva vintern gick utan att bloggen rördes det allra minsta.  Ingen inspiration och ingen lust att skriva. Till råga på detta så hamnade min gamla och dementa mamma på sjukhuset efter en fallskada som resulterade i en bruten höft. Hon hade grymt ont, vi väntade på röntgen i sex timmar den där fredagsmorgonen före jul. Gamla och dessutom dementa prioriteras ju verkligen inte. Jag har aldrig upplevt detta innan, utan tycker att vården har funkat på ett bra sätt.  Inte detta som sagt.  Mamma blev opererad först efter drygt två långa dygn i svåra smärtor. Mina fina döttrar och jag satt hos henne i skift, så att hon aldrig behövde vara ensam i allt detta elände.
Allt gick väl trots allt. Efter sex dygn var lilla mamma tillbaka på sitt fina boende igen. Nu med smärtplåster som är en fiffig uppfinning. Så bra att slippa svälja tabletter när hjärnan funkar dåligt. Så härligt det var att se henne på plats igen :)
Jag däremot gick väl i däck på något sätt. Brukar göra det när det händer saker i min närhet. Så otroligt trött och med svår värk, som jag i morgon ska börja behandla som tur är. Så skönt att ha mina underbara fyrbenta när ångesten kommer krypande, plus att det är "önskeväder", snö, frost och alldeles lagom kallt. Bara att öppna dörren och låta dom springa och härja och ha det alldeles underbart kul.
Hundplaner finns ju, men jag ska orka också. Vill så gärna ha efter speciella linjer som är så "insnöade" i min tröga hjärna. Jaja, tur att alla är olika, annars hade ju alla älskat mig gudbevars!!
Min vackra Isabella är först på tur att få tilltänkta bebisar, men först ska sambon och jag ha en välbehövlig semester. Jag fick beställa resan..."Back to basic" litegrann...Mallorca, 24 years later...tillbaka till brottsplatsen. Oj, så kul det känns! Måste ju kolla alla detaljer som fanns då...har ju ett fantastiskt minne så det är bara att sätta igång att kolla upp allt. Oooohh, så spännande!! Ohh, så töntigt, hör jag lite varstans...skit i det, jag ska återuppleva!
 
Nu är det visst mat!!
/Hörs frampå