Lite måsten...

Varmt som bara den har det varit idag (igår). Lite chockartat är det alltid för mig, vänjer mig aldrig och jag tycker inte om det. När det var som allra varmast befann jag mig dessutom i en bil utan AC på väg mot Vänersborg. Jag och en vän hade ett uppdrag där idag (igår) och det var liksom tvunget att åka.

Det blev e' lita sväng till Överby också och ett besök på Deichmanns skoaffär...och jag var snart två par "sommarladdor" rikare.

Idag onsdag är det lugna puckar...några "måstetelefonsamtal" och ärende till banken m.m. Annars inget särskilt upphetsande. Solen skiner även idag men det är en mycket behagligare temperatur mot igår. Man kan ju alltid hoppas att värmen stannar vid +20-22 grader, så man kan andas åtminstone.
Igår tisdag hade jag ett givande samtal med Ewa på Lazycroft's. Hon är alltid en härlig inspirationskälla med sitt sprudlande humör och goa sätt. Många sådana vill vi ha!!

Restad Gård på söndag...inte så många anmälda hörde jag...resten åker nog till Norrköping. För en gångs skull är vi ju på "hemmaplan"...man kan ta e' lita sovmorgon och senare bege sig 2,5 mil bort!

Lycka till ni som ställer!!