Har knäppt bilder igen...

Nu är det definitivt höst...svalt men ändå lagom och friskt. Igår fick trägårn' sig en omgång av min suveräna sekatör. Oj vad det rök massor av grenar och annat. Det känns skönt när det är gjort, det skulle bara ske lite oftare. Min trägård' är stor, mycket plats för hundarna fast vi bor i stan'...det är faktiskt väldigt praktiskt. Jag skulle aldrig kunna bo utanför stan'...är stadsbo ut i fingerspetsarna. Vi har vår oas på baksidan huset, stora äpple-plommon-och päronträd. Det kunde egentligen kvitta...frukten faller ner på marken, vi tar inte vara på det och det är väl synd och skam såklart. Träden har funnits där i så många år, så dom har fått bli kvar...ska plocka en del vinteräpplen i alla fall. Kanske blir jag nyttig denna vinter.
Jag läste för länge i natt...boken är bra, suveränt bra...vad ska jag läsa sedan? Saknar personerna jag läser om när boken är slut...knäppt eller?? Hittar nog någon bra i bokhyllan, där finns massor av oläst litteratur för mig. Någon bra deckare kanske? Vem vet?

Det får bli en sväng till Torp i eftermiddag. Måste köpa lite matnyttigt igen. Förråden måste fyllas på...hela tiden ska det finnas käk för alla. Hundar äter samma mat dag ut och dag in...skulle vi acceptera detsamma...att alltid få samma sorts mat alla dagar?? Inte alls...variation ska det vara...vi tål ju detta, hundarna mår bäst av samma mat vareviga dag annars ballar ju deras magar ur.

Plåtade en massa i eftermiddags...



Mina finfina flickor har så här kul varje dag...så underbart!

Sol i mörrn'...kanske...