Kallt...och Gott Nytt År!!

Isande kall morgon...-18 och vi vågade oss inte mer än ut i trägårn'. Bambino bor med Stina och mormor i helgen då hans mamma är och firar nyår i Skåne. Som tur var tog hon med sig en höglöpande Vilda, så på den fronten är det lugnt.
Lugnt med grannarnas förbannade smällande är det däremot inte. Tänk...det är samma satans visa varteviga år...inte nog med att det smälls...deras unge som inte är tillräckligt gammal för att handha smällare har gjort detta sedan han var pytte. Han hade väl knappt fått av sig blöjan innan hans korkade pappa satte en smällare i näven på honom! Tänk att jag fattar inte hur en del folk tänker...eller inte tänker alls. Hur kan man som förälder lära sitt barn att använda smällare? Detta är för mig totalt obegripligt!
Att Charles-Ingvar är skotträdd vet vi om...klockan 13.30, laddade grannens skitunge om och smällde av ena rejäla saker...Charles fick svansen mellan benen och skulle såklart in direkt.
Det blev till att frakta pojkarna till ett lugnt och fint ställe där de kunde rasta av sig ordentligt. Tur att bilar finns och tur att det finns ställen att åka till när det blir så här.
Nästa nyår bär det av till sommarstugan...Elisabeth har redan bestämt detta.
Stina berörs inte nämnvärt av smällandet. Tur för mig...

Jag kände för denna bilden ikväll...den ser så varm ut...

Till alla mina fina vänner säger jag då...Gott Slut och Gott Nytt!!

Hej så länge!