Vår i luften

Jag måste vara den allra tråkigaste människan som finns. Mina barn och min sambo tvår sina händer (tror jag), och ruskar på sina huvuden.
Att inte ha samma musiksmak som majoriteten av familjen är ett litet helvete. Jag är hopplöst omodern när det gäller musik och får spader när jag åker med dem andra i bilen och det spelas Stiftelsen, Swedish House Mafia och annat elände som skaver sönder mina stackars trumhinnor. Tur att jag sällan åker bil, jag mår nämligen illa bara jag sätter mig i bilen. OM jag hade fått ha en egen CD i bilen hade jag kanske känt mig bättre. Min digra Youtubelista t ex. Att kunna lyssna till Madonna, Bee Gees, Fleetwood Mac och andra underbara artister kunde ju kanske underlätta bilåkandet...men nejdå, inte alls.
Nu skiter jag i detta och åker bil så lite som möjligt och jag lyssnar på min musik vid datorn. Jag skulle aldrig klara att ha musik i mobilen, att gå omkring med proppar i öronen känns väldigt främmande, det räcker med proppar på nätterna.
Detta om detta. Idag har det varit en strålande dag. Det har röjts i trädgården, gräsmattan är nygödslad med flytande näring så hundarna slipper käka småpellets och få rännskita. Högtrycken har fräst bort alger och mögel på stenaltanen och yttertrappan, det ser riktigt bra ut nu. Grannen har gjort premiärturen med sin MC och det är visst vår.
 
I morgon fortsätter vi att röja :-)